Tuesday, April 12, 2011

Home » Hari ni minta maaf, esok buat lagi ?

Hari ni minta maaf, esok buat lagi ?

pernah jumpa seseorang yang perangai macam ni tak ?

seseorang yang jadikan kesalahan berulang sebagai satu tabiat.

hari ni, habis-habisan meminta maaf. mengaku kelemahan diri, esok lusa buat lagi. bukan sekali dua di tegur tapi teguran nasihat bagai masuk telinga kanan keluar di telinga kiri.

apa pandangan anda ?

layakkah orang sebegini dimaafkan ?

~elyna tak dengar jawapan, nabi ampunkan ummat .. sebab kita manusia. ya, nabi juga manusia tapi nabi bersifat maksum. terpelihara daripada melakukan dosa~

7 comments:

misS FEeza macho ! said...

manusia selalu camni .

semua sama je . bt lah pape yg boleh bt dye beringat sikit ==

ye ye je aku

larikkk ~~~~

izzati wanie said...

kalau jmpe org camni..mmg kene bnyk sabar la...huhu

KAIEZU said...

Kadang2 xperasan terbuat salah yg sama..
Biasa lah..

Fariq said...

erm.. siapa je la yg tak buat salah berulang.. tapi maaf tu mmg kena la kan.. nak tanggung dosa sampai bila.. iye tak..

latest -
Minat Adalah Segalanya

miss ct said...

Assalamualaikum elyna...
betul tu..manusia penuh dgn kekhilafan..sbg manusia, kita maafkan..klu dia buat lagi, kita nasihatkan..klu xberubah, senjata yg paling bagus seseorg islam adalah berdoa..doakan supaya dia berubah...=)

Jejaka Terhangat said...

insaf kejap je..esok2 lupe la silap dia tu..pastu akan buat lg..nama pun manusia..sentiasa terlupa..sbb tu kena diingatkan selalu..

miss frog said...

huhu..adatlah to..
btw dah follow blog awak..